• Plastic Memories : OST

    by Hanz on Tuesday, May 26th, 2015 , OST Plastic Memories

Plastic Memories=
Japanese: プラスティック・メモリーズ
Producer: Aniplex, Doga Kobo, Aniplex of America, Mages
Type: TV Series
Status: Ongoing
Genre: Sci-Fi
Durasi: 23 min. per episode
Episode: –
Rating: 8.69
Rilis: Apr 5, 2015 to ?
Download Ost Opening and Ending Anime Plastic Memories

Opening Theme:
“Ring of Fortune” by Eri Sasaki (佐々木恵梨) [Full Versi]

Ending Theme:
“Asayake no Starmine (朝焼けのスターマイン)” by Asami Imai [Full Versi]

Direct Downloads
This is only a preview
Buy The Original Support the Artist
BUY AT: CDJAPAN | AMAZON | TSUTAYA | ANIMATE | TOWER | HMV | YESASIA
  • Soyou~

    Makasih sharenya. Nunggu yg ED nya :v

    • sama, aku juga lagi nunggu nih

      • Ardi Santena

        cie yg sama sama lagi saling tunggu :v

  • min aku mau dl yg ed nya kok muncul “security”-apalh itu min? ‘-‘

    • yang ED bisa kok, gak ada masaah nih

  • oy min endingnya error nih noticenya

    The site ahead contains harmful programs

    Attackers on http://www.achanime.net might attempt to trick you into installing programs that harm your browsing experience (for example, by changing your homepage or showing extra ads on sites you visit).

    tolong bantu klo gx kirimin link downloadnya ke disqus saya terima kasih

  • makasih min :3

  • Luthfiers

    Sankyuu MIN :D

    Plastic Memories Best Anime tahun ini versi gw :v

  • RIs_dianTO

    yang TV versionnya ga ada ya

  • Lorca

    Ed animenya ni kok iklan NOKIA ya? connecting people :v

  • aman stronger

    izin download,,,,,
    makasih min xD